280.000Ft

Pálinkafőző keverős 100 literes
[1]

Pálinkafőző keverős 100 literes
Pálinkafőző vörösrézből 100 literes cefre keverővel, 300 literes réz spirálos hűtővel.

Most extra ajándék 5 réz spirálos hűtő a 3 spirál helyett a több pálinkáért!

Most érdemes vásárolni, mert a 100 literes pálinkafőzőhöz több értékes ajándékot adunk!

•Beépített hőfokmérő a kupolába 10.000 értékben.

•Beépített hőfokmérő a hűtő tartályba 10.000 értékben.

•Alkohol fokoló 3500Ft értékben.

•5 spirálos hűtő tartályal 12.000Ft értékben.

•Szállítás: Ingyenes!

Beépített vörösréz láncos keverő: A leégés kiküszöbölésére kézi hajtású vörösréz láncos keverőlapáttal rendelkező vörösréz pálinkafőző.

A cefrével érintkező részek (főzőüst, páracső, hűtőspirál) 99,99 % vörösrézből készülnek. A főzőüst és kupola vastag rézlemezből készűl. A hűtőtartály horganyzott anyagdól készül, nem rozsdásodik.

Pálinkafőzők magas réz kupolával készülnek. A páratér mérete jelentős, ez lehetővé teszi a réz kapitalizáció megfelelő létrejöttét. Ez az aromaképző folymat hozzájárul a pálinkák telt és harmonikus gyümölcs kisüsti ízének kialakulásához. Vízszigetelés - Biztonság: Pálinkafőzők hornyolt vízszigeteléssel készülnek. Így pára veszteség nélkül tudunk főzni, nem kell használni tömítő gumit. A vízszigetelés miatt ha a pálinkafőző üstben nem tud túlnyomás kialakulni, ezzel kizárt robbanás veszély. Fűtése gázégővel vagy fatűzeléssel történhet. Hőfokmérők: A kupolába épített hőfokmérő segítségével nyomon követheti a főzés. A hűtő tartályba épített hőfokmérővel a hűtővizet mindig optimális hőfokon tudja tartani, ha a hőfokmérő eléri a 40-45 C fokot a hűtést haladéktalanul kezdje meg. Garancia A pálinkafőzőkre 2 év gyári garanciát vállalunk. Rendelhető tartozékok: Gázégő 11.4 KW További információ: Tel: 00 36 30 9 159 950 Raktáron.

Elérhető opciók:

Leeresztő csapos:

Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről
Kategóriák
Az Ön kosara üres
Termék megosztása
Megosztás via E-mail
Megosztás Facebook-on Megosztás Twitter-en